ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

H Υπεριώδης Μικροβιοκτόνος Ακτινοβολία (UVGI) είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο για την αποστείρωση αντικειμένων και την απολύμανση του αέρα κλειστών χώρων. Παγκόσμιοι Οργανισμοί όπως οι FDA, WHO, CDC, ASRHAE, HPA ήδη έχουν ενσωματώσει την τεχνολογία UVGI (Ultraviolet Germicidal Irradiation) στα πρωτόκολλα Υγιεινής και Ασφαλείας τους.

Αξιοποιώντας την υπεριώδη ακτινοβολία του φάσματος UV-C (200-280 nm), η οποία είναι μία αποτελεσματική, οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον ακτινοβολία που προσβάλλει απευθείας το RNA και το DNA κάθε μικροοργανισμού, οι συσκευές μας μπορούν να εξουδετερώσουν έως και το 99,9% των γνωστών αερομεταφερόμενων βακτηρίων και ιών, την ανάπτυξη μυκήτων, τις οσμές, τα αλλεργιογόνα και τις πτητικές οργανικές ενώσεις, αλλά και να περιορίσουν τη μετάδοση των ιογενών και βακτηριακών λοιμώξεων χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών, βιολογικών φίλτρων και άλλων υφιστάμενων συστημάτων.

Υπάρχουν πολλές μελέτες πλέον που επιβεβαιώνουν πως η ακτινοβολία UV-C (253,7 nm) δρα αποτελεσματικά κατά των κορωνοϊών όπως οι SARS-CoV-1 και MERS-CoV αλλά πλέον και κατά του SARS-CoV-2 ή COVID-19.

60 PRO

100 PRO

140 PRO

placeholder image

IRRA PRO R