ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Ο Στόχος

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα σχεδιασμού, δοκιμών και διαδικασιών πιστοποίησης, η “PURE EQUIPMENT IKE” παρουσιάζει τις πρωτοποριακές Συσκευές Συνεχούς Απολύμανσης Αέρος Κλειστών Χώρων, οι οποίες κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.

Mε πιστοποίηση αποτελεσματικότητας κατά του COVID-19 από τα εγκεκριμένα εργαστήρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το Αποτέλεσμα

Αξιοποιώντας την υπεριώδη ακτινοβολία του φάσματος UV-C (253,7 nm), η οποία είναι μία αποτελεσματική, οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον ακτινοβολία που προσβάλλει απευθείας το RNA κάθε μικροοργανισμού, οι συσκευές της “PURE” μπορούν να εξουδετερώσουν έως και το 99,9% των γνωστών αερομεταφερόμενων βακτηρίων και ιών, την ανάπτυξη μυκήτων, τις οσμές, τα αλλεργιογόνα και τις πτητικές οργανικές ενώσεις, αλλά και να περιορίσουν τη μετάδοση των ιογενών και βακτηριακών λοιμώξεων χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών, βιολογικών φίλτρων και άλλων υφιστάμενων συστημάτων.

Οι συσκευές συνεχούς απολύμανσης αέρος κλειστών χώρων “PURE” εφαρμόζοντας με συγκεκριμένο και απόλυτα ασφαλή τρόπο την Υπεριώδη Μικροβιοκτόνο Ακτινοβολία (UVGI) δρουν αποτελεσματικά και κατά των κορωνοϊών όπως οι SARS-CoV-1, MERS-CoV και SARS-CoV-2 (COVID-19).

Η εφαρμογή των συσκευών της “PURE” αποτελεί ένα ιδανικό εργαλείο μείωσης του κινδύνου επιμόλυνσης σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος και μια απαραίτητη προσθήκη στις διαδικασίες ελέγχου του μικροβιακού φορτίου στον αέρα σε χώρους γραφείων, τραπεζών, ξενοδοχείων, εστιατορίων, νοσοκομείων, μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων, δημοσίων υπηρεσιών, σχολείων, φροντιστηρίων, γυμναστηρίων κ.α.

Λόγω της εργαστηριακής πιστοποίησης της αποτελεσματικότητας και της ασφαλούς λειτουργίας των συσκευών της “PURE”, η εφαρμογή τους μπορεί να συμπεριληφθεί στο RISK MANAGEMENT των αντιστοίχων προτύπων ποιότητας αέρα για τους χώρους αυτούς.