ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Ποιοί Είμαστε

Η εταιρεία “PURE EQUIPMENT IKE” έχει αναλάβει την εμπορική διάθεση και προώθηση των Συσκευών Συνεχούς Απολύμανσης Αέρος Κλειστών Χώρων “PURE” οι οποίες σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα από την εταιρεία “ΥΔΡΟΨΥΚΤΙΚΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.Β.Ε.Ε.” η οποία από το 1967 δραστηριοποιείται στην κατασκευή συσκευών εξοπλισμού κοινοχρήστων χώρων και χώρων μαζικής εστίασης.

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα σχεδιασμού και δοκιμών, η “PURE EQUIPMENT IKE” παρουσιάζει τις πρωτοποριακές Συσκευές Συνεχούς Απολύμανσης Αέρος Κλειστών Χώρων, οι οποίες κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.

Οι μόνες συσκευές με βεβαίωση αποτελεσματικότητας και ασφαλούς λειτουργίας από εγκεκριμένα κέντρα εργαστηριακών ελέγχων και πιστοποίησης προϊόντων

Τι Επιτυγχάνουμε

Αξιοποιώντας την υπεριώδη ακτινοβολία του φάσματος UV-C (253,7 nm), η οποία είναι μία αποτελεσματική, οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον ακτινοβολία που προσβάλλει απευθείας το RNA κάθε μικροοργανισμού, οι συσκευές της “PURE” μπορούν να εξουδετερώσουν έως και το 99,9% των γνωστών αερομεταφερόμενων βακτηρίων και ιών, την ανάπτυξη μυκήτων, τις οσμές, τα αλλεργιογόνα και τις πτητικές οργανικές ενώσεις, αλλά και να περιορίσουν τη μετάδοση των ιογενών και βακτηριακών λοιμώξεων χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών, βιολογικών φίλτρων και άλλων υφιστάμενων συστημάτων.

Οι συσκευές συνεχούς απολύμανσης αέρος κλειστών χώρων “PURE” εφαρμόζοντας με συγκεκριμένο και απόλυτα ασφαλή τρόπο την Υπεριώδη Μικροβιοκτόνο Ακτινοβολία (UVGI) δρουν αποτελεσματικά και κατά των κορωνοϊών όπως οι SARS-CoV-1, MERS-CoV και SARS-CoV-2 (COVID-19).

  • https://www.ajicjournal.org/article/S0196-6553(20)30756-2/fulltext
  • https://www.bu.edu/neidl/2020/06/6004/
  • https://www.ies.org/standards/committee-reports/

Η Υπεριώδης Μικροβιοκτόνος Ακτινοβολία είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο για την αποστείρωση αντικειμένων και την απολύμανση του αέρα κλειστών χώρων. Παγκόσμιοι Οργανισμοί όπως οι FDA, WHO, CDC, ASRHAE, HPA ήδη έχουν ενσωματώσει την τεχνολογία UVGI (Ultraviolet Germicidal Irradiation) στα πρωτόκολλα Υγιεινής και Ασφαλείας τους.

Η εφαρμογή των συσκευών της “PURE” αποτελεί ένα ιδανικό εργαλείο μείωσης του κινδύνου επιμόλυνσης σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος και μια απαραίτητη προσθήκη στις διαδικασίες ελέγχου του μικροβιακού φορτίου στον αέρα σε χώρους γραφείων, τραπεζών, ξενοδοχείων, εστιατορίων, νοσοκομείων, μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων, δημοσίων υπηρεσιών, σχολείων, φροντιστηρίων, γυμναστηρίων κ.α.

Λόγω της εργαστηριακής πιστοποίησης της αποτελεσματικότητας και της ασφαλούς λειτουργίας των συσκευών της “PURE”, η εφαρμογή τους μπορεί να συμπεριληφθεί στο RISK MANAGEMENT των αντιστοίχων προτύπων ποιότητας αέρα για τους χώρους αυτούς.