Διαδικασία Απολύμανσης

Οι συσκευές της “PURE” παρέχουν συνεχή απολύμανση του αέρα δια ακτινοβόλησης UVGI κατά την ανακύκλωσή του σε θάλαμο που βρίσκεται στο εσωτερικό τους. Το αποτέλεσμα αυτής της πιστοποιημένα απολύτου ασφαλούς διαδικασίας ακτινοβόλησης και απολύμανσης του συνεχώς ανακυκλούμενου αέρα είναι η ΣΥΝΟΛΙΚΗ, ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ του χώρου στον οποίο θα τοποθετηθεί η συσκευή.

Ολες οι συσκευές “PURE” είναι πιστοποιημένες για την ασφαλή χρήση τους και για την αποτελεσματικότητά τους κατά του COVID-19 αλλά και κατά όλων των βακτηρίων και ιών και μυκήτων, από το Ιατρικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών και από διαπιστευμένα δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια (QUALITECH Engineering & Compliance).

Οι συσκευές της “PURE” είναι απολύτως ασφαλείς για την υγεία. Η UV-C ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (Πιστοποιητικό μη διαρροής ακτινοβολίας UV-C από το Εθνικό Κέντρο Εργαστηριακών Ελέγχων και Πιστοποίησης ΕΒΕΤΑΜ/MIRTEC).

Οι συσκευές της “PURE” ΔΕΝ παράγουν όζον(O3). Oι ΟΖΟΝΕ-FREE λαμπτήρες UV-C (PHILIPS, OSRAM ή LEDVANCE) που χρησιμοποιούνται φέρουν ειδική κρυσταλλική επίστρωση (QUARTZ) η οποία μπλοκάρει το φάσμα της ακτινοβολίας στην οποία παράγεται το όζον.

Οι συσκευές της “PURE”  διαθέτουν υψηλής πυκνότητας φίλτρο ενεργού άνθρακα το οποίο απορροφά και εξουδετερώνει όλους τους τοξικούς αέριους ρύπους από χημικά προϊόντα, καπνό τσιγάρου, αιθαλομίχλη, νέφος, οσμές από το μαγείρεμα, από τα κατοικίδια κτλ.